Saturday, December 24, 2016

Allt klart

Den här dagen blev väl lite körigare än jag tänkt. Kanske mest eftersom jag lite oväntat fick rycka in som chaufför när ett par grejer skulle fixas. Klädningen av granen gick hur som helst skitbra. Trots att granen är något mindre i år än den brukar lyckades jag få i allt pyntet. Så det är som det ska vara. Det mesta har väl egentligen gått ganska utmärkt även om det blev lite snoigare när det schema jag tänkt mig mer eller mindre sprack. Fast det här väl till antar jag.
Och inte blev det någon konflikt om På spåret vs. Bingolotto heller. Jösses, man kan ju nästan tro att vi håller på att bli vuxna eller nåt. Och på tal om det gick På spåret bra. 55 poäng.

Och imorgon är det alltså julafton (ja, jag vet att det rent tekniskt redan är det, men ni fattar vad jag menar). Det ska bli sköj. Av allt att döma blir det ett traditionellt firande så som jularna brukar vara. Trevligt. En skillnad dock att farsan ska iväg och vara tomte hos min morbror och dennes barnbarn efter Kalle Anka, så middag och paketutdelning och så vidare blir väl kanske förskjutet någon timme. Men det spelar ju ingen roll.

Får väl se om jag hinner/orkar/kommer mig för att skriva något här imorgon. Annars önskar jag er redan nu en helt fantabulöst god jul. Hoppas ni alla får det himla härligt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home