Sunday, June 13, 2021

Påbörjat pusslet

En ganska vanlig söndag ändå. Fast hade lite jobb att bli färdig med här under kvällen. Är det nära deadline så är det, och gör det hellre nu när jag ändå hade en stund över än att sitta skitstressad de sista dagarna när jag har hundra andra grejer som också ska göras.

Har också börjat lite lätt på pusslandet med låtordning på Summer Party-listan. Inte hunnit särskilt långt, men har valt ut vilka låtar som ska bli skelettet att bygga resten av listan runt. Blir som regel både enklare och ett bättre resultat om man jobbar så än bara går på måfå och känsla. Det blir något att förhålla sig till och det underlättar när man ska hitta en "dramaturgi". Se det som ett tips om du ska bygga en längre spellista avsedd att spelas från början till slut någon gång.

Imorgon har jag ingen på plats-intervju inbokad, däremot en bokad telefonintervju och ett par samtal som ska ringas för att få lite kortare kommentarer. Så det rullar på. Är ett reportage som ännu är osäkert om det blir av, annars har jag ganska klart för mig vad jag har att göra, även om det såklart alltid kan dyka upp något med kort varsel på slutet. Förhoppningen är väl dock att ha det mesta färdigt på torsdag och kunna använda fredag som lite uppsamlingsheat vid behov.

Med lite tur hinner jag rentav klämma in lite spellistepusslande någon kväll.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home