Thursday, June 10, 2021

Upploppet närmar sig

Var ute på ett fotojobb i förmiddags. Sedan har jag fått ägna dagen åt sådana arbetsuppgifter som inte hunnits med tidigare under veckan. Skrivit färdigt någon text, gjort ändringar i andra, några telefonsamtal, helgtipsen. Lite smått och gott. Ska till grannkommunen imorgon. Måste fixa auktionskollen i helgen. Sedan har jag just nu tre grejer bokade till veckan, kan bli någon till. Så fortsatt en del att göra, men man börjar närma sig upploppet åtminstone. Med lite tur är allt färdigt om en vecka. Då har jag minsann gjort skäl för deadlinepunschen.

Som vanligt den här veckan har det inte varit mycket mer än jobbet som hunnits med under dagen. Passade på att se om Kungliga patrasket här under kvällen. Väldigt bra film, men kanske kräver den en viss kännedom om Gösta Ekman den äldre för att kunna uppskattas helt till fullo.

Blir spännande att se om jag blir väckt av några högljudda studenter på väg mot skolan imorgon. Det brukar ju kunna hända när det är studentdag. Fast ska ju iofs upp lite tidigare än vanligt så kanske hinner upp ändå innan de skrålande promenerar förbi.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home