Wednesday, September 14, 2022

Undrar om de fortfarande har uterink?

Jobbdag  idag också. Nu är dock av allt att döma sista resan för det här numret gjord. Har mer att skriva, men inget jag behöver åka iväg någonstans för. I dag fick jag äran att besöka Molkom. Senast jag var där var när jag spelade hockey, så det bör ha varit runt 1999. Kände inte igen mig. Ingen höjdarväg mellan Väse och Molkom för övrigt, men hade det inte varit så väldigt dålig asfalt hade den nog kunnat vara lite småtrevlig att köra.

Att valresultatet inte ändrades av onsdagsrösterna var fullkomligt väntat men likväl ett jävla mörker. En högerregering i sig hade varit illa, en högerregering som villigt lierat sig med den moderna fascismen är katastrof. När det hela dessutom leds av en sådan som Kristersson med Busch vid sin sida... det kommer bli fyra hemska år. Skulden kommer falla hårt på alla som röstat blått i det här valet. För i år var en högerröst inte bara en högerröst, varje högerröst var en röst på fascismen. Det finns ingen som kan säga att de inte visste det.

Fick höra av mig till banken i dag och be dem skicka ett nytt bankkort. Chippet på det jag har har krånglat ett tag, men det har inte spelat någon större roll för man blippar ju mest nuförtin. Både igår och idag när jag har handlat har det dock inte gått att blippa heller, utan efter att jag tryckt på ok avbryter terminalen köpet och ber mig sätta i kortet. Antagligen någon säkerhetsgrej ungefär som att det någon gång då och då händer att man måste slå koden även fast man handlat för ett mindre belopp. Ingen stor sak i sig, men när då chippet inte funkar så ja, då blir det svårt. Har som tur är haft ett par sedlar i plånboken så det har löst sig ändå, men det kändes helt enkelt dags att se till att få ett nytt kort. Får hoppas bara att det hinner komma innan vi ska till Stockholm, annars kan det ju bli lite körigt.

Farmors bortgång, presskortsbild som inte blev godkänd, krånglande bankkort. Kan väl inte säga att den här veckan börjat lysande ändå.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home