Saturday, December 24, 2022

Dan före dan avklarad

Dagen före julafton. Klätt granen. Ätit första skinkmackan. Kollat på uppesittarkvällen (med avbrott för På spåret, givetvis). Var nära att backa på en tant som gick mitt i gatan. Det sistnämnda ska nog inte bli en ny tradition.
Blir nog en relativt lugn julafton i morgon. Blir ju, som jag nämnt tidigare, bara jag, morsan och farsan i år. Syrran och svågern kommer först på juldagen. Men det ska nog bli trivsamt. En opretentiös jul i all stillhet. Julmat, några få julklappar och förhoppningsvis lugn och skön julefrid.
Vann för övrigt inget på uppesittarkvällen. I alla fall inte vad jag vet. I och med att det blev På spåret missade vi ett par bingospel och antagligen några utlottningar. Så det kan ju bli spännande att rätta lotten i morgon och se om man fick bingo utan att veta om det. Fast troligtvis inte. På spåret gick hur som helst både bra och dåligt. Bra poängsumma, men likväl förlust mot de jäkla Düringer-Unge. Ett lag jag egentligen gillar och roas av, men också hatar när de är med eftersom jag aldrig lyckas slå dem. De får alltid någon förbaskad flytpoäng som gör att de slår mig med ett par poäng. Irriterande. Men nästa gång, då jäklar.

Såg också att det var sista numret någonsin av Klick som kom ut den här veckan. Även om jag fortfarande är lite irriterad över att den ersatte Puls känns det lite sorgligt. Man vill ju ha en extra bilaga på fredagar, det blir liksom inte riktigt den rätta fredagskänslan annars. Så trist att papperstidningarna bara blir färre och färre.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home