Sunday, February 12, 2023

I rätt riktning

Känns som att febern gått ner rejält. Har visserligen fått lite ont i halsen, men det hade man ju blivit förvånad om det inte hade kommit. Är ju nästan aldrig man blir sjuk utan halsont och snuva. Men känns som det går åt rätt håll i alla fall. Det som är lite oroande är att det som jag minns det följer mönstret från förkylningen jag fick i höstas, den som följdes av segdraget halsont som kom och gick i några veckors tid. Så hoppas jag verkligen att det inte blir den här gången.

Budade i veckan på några skivor på Tradera. CD-singlar som skulle göra att jag kom ytterligare några steg närmare en komplett Annika-samling. Var ensam budgivare. Fram till de sista skälvande sekunderna. Då var det givetvis någon jävel som klev och med kirurgisk precision bjöd över på varenda en av skivorna på exakt den minut de tog slut. Man vet ju att det är lätt hänt på Tradera (och andra nätauktioner för den delen), att det finns de som väntar till absolut sista stund med att lägga sitt bud, men man blir ju ändå rätt less. Var ju nästan så man funderade på om man har någon ärkefiende man inte känner till som bara gick in för att jävlas. Nåväl, får hoppas på nya chanser i framtiden.

Har annars precis som planerat haft en mycket lugn söndag där jag mest ägnat mig åt vila. Lyssnat på veckans Flashback Forever, kollat på en film, gjort så lite som möjligt. För den här typen av förkylningar är ju trots allt vila den bästa medicinen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home