Saturday, May 27, 2023

Festivalnostalgi

Såg en del av SVT:s Hultsfredstema ikväll, och herregud NOSTALGIN! Över festivalen och åren i Hutlsfred förstås, men ännu mer åren runt millennieskiftet när man ännu ett par år för ung för att åka dit följde ZTV:s direktsändningar från Festivalen. Bestämde i ett slag att jag till nästa år måste övertala minst en kompis att åka till Roskilde. Camp Thor Modéens roliga hatt. Fan vad det började rycka i festivalnerven.

Igår hade vi deadline och precis som grundlagen föreskriver knallade jag ner till puben och tog en deadlinepunsch. Det var trevligt, även om en människa av det slag som inte riktigt kan acceptera att man tycker det är gött att sitta för sig själv vid bardisken och dricka en öl kändes ganska påflugen och jobbig. Fan vad man hatar extroverta som saknar insikt om att alla inte är som dem.

Relativt lugn dag idag. har väl gjort typ inget särskilt alls. En promenad, en film, ett par öl. Testade iofs att koppla i datorhögtalarna i stylophonen, och det var fett. Blev ett riktigt gött ruffigt ljud. Fick min stylophone igår, och än så länge känns det som ett jävla kanonköp. Fett roligt att sitta och leka med. Nu ska jag bara få in lite snits i själva spelandet också.

Fan, Hulstfred ändå. Så jävla saknat.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home