Friday, June 23, 2023

Kanske eventuell möjlig dans

Hyfsat lugn midsommarafton (som vanligt numer). Knallade ner till föräldrarna för lite midsommarkäk, sedan hem för några lättgrogg och Summer Party 2023. Tog en liten extrasväng på hemvägen bara för att det var trevligt väder och att det vore najs att komma upp 10 000 steg för dagen. Blev en lite längre extrasväng än tänkt pga mötte en måsunge och tog en omväg för att inte få måsföräldrarna i huvudet. Nu tror jag iofs att dessa måsföräldrar var rätt coola då jag var max tre meter från ungen och de dittills inte reagerat, men det kändes dumt att chansa. Kom dock upp i strax under 11 000 steg pga omvägen så inget ont som inte har något gott med sig antar jag.

Kan i övrigt meddela att Summer Party 2023 såhär ungefär halvvägs in är tämligen skitbra. Har eventuellt kanske möjligtvis dansat lite. Säger inte att det hände men om det hände så framförallt mellan låt 39 och 50 (sedan satte jag mig här). Lyssnar själva här vetja.

Just nu dricker jag en asfalt. Vid sidan av lättgroggen är ju en sådan och en grosshandlare snudd på obligatoriskt på midsommar. Dock tråkigt att NHL-draften inte sammanfaller med midsommar i år. De år det gör det är det ju faktiskt lite härligt att följa det på natten och inte gå och lägga sig förrän tidigast när första svensk är vald. Vet att jag gjort det åtminstone sedan 2011 när Landeskog blev vald som tvåa, kanske rentav 2009 när Victor Hedman gick på samma plats. De där första gångerna satt jag hemma hos föräldrarna, lite lätt missnöjd över att det inte blev någon midsommarfest (bodde i Kalmar då och hade kommit hem över sommaren lagom till midsommar). Sedan har det lite lätt växt fram till en tradition, men eftersom draften av oklar anledning inte är förrän på onsdag blir det uppenbarligen inte så i år. En tradition jag lade mig till med när jag flyttade hit och som jag kommer se till att efterleva även i år är dock att hänga lite på balkongen framåt småtimmarna och inte gå till sängs förrän gryningen börjat anas. Helst vill man såklart se folk vingla hem i gryningstimmarna, men det kan man ju inte riktigt styra över.

När jag stod på balkongen förut såg jag för övrigt en bil med bokstavskombinationen JUL åka förbi på gatan. Kändes ändå som att det, såhär på midsommar, hade något.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home