Saturday, June 17, 2023

Sommarens första glass

Fick lite jobb gjort i förmiddags. Gick på en promenad. Sedan kostade jag faktiskt på mig en glass. En 88:an fick det bli. Gott.

När jag var ute på promenad slog det mig att även om det såklart var varmt och man var svettig när man kom hem så kändes det ändå inte så farligt varmt. Om det sedan var för att det stundtals fläktade lite eller för att man börjat acklimatisera sig till sommarvärmen är bäst att låta vara osagt.

Sägs att det ska regna imorgon, och det är såklart välbehövligt. Knastrar nästan under fötterna när man går på gräset. Hoppas bara att det inte blir någon åska. För det vill jag inte ha. På tal om väder såg jag förresten att prognosen för midsommar just nu är 23 grader och lite lätt/voxlande molnighet. Känns väl som ett ganska utmärkt midsommarväder om det blir så. Bra lättgroggsväder. Så det hoppas vi att den prognosen står sig.

Provlyssningen av SP23 går framåt. Med drygt två tredjedelar genomlyssnat är det ett ställe jag funderar på att byta plats på två låtar, annars inga anmärkningar.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home