Tuesday, August 08, 2023

Fuktigt

Är det någon dag man skulle ha kunnat tro att det skulle bli åska frampå eftermiddagen var det idag. Enormt fuktigt och kvavt när jag var ute på promenad. Även fast termometern bara visade strax över 20 var det som att kliva in i en bastu när man gick ut. Det var så att det närapå blev jobbigt att promenera efter ett tag. Är nog bland den värsta luftfuktighet jag varit med om, även om jag har för mig att det var en period sommaren 2014 när det var väldigt varmt och fuktigt.

I övrigt har jag börjat jobba på någorlunda allvar efter semestern idag. Är alltid lite trögstartad och det är väl som det är, men det gäller att varva upp fort för det är väldigt lite tid innan augustitidningen ska vara färdig. Kommer bli stressigt som sjutton, för det är ungefär lika mycket att göra som vanligt men betydligt kortare tid. Annars när det är tight mellan tidningarna har man i alla fall tre, ofta fyra veckor på sig. Nu är det två arbetsveckor. Så ja. I början av ett nummer nojar man alltid över hur mycket det är som ska göras, men nu undrar jag på allvar om det här verkligen kommer gå. Och jag som verkligen hatar stress också.

För övrigt inget regn idag, och inte heller någon åska. Därtill har regnmängden i väderprognosen för morgondagen minskat rejält. Så vi får väl se vad det blir med det befarade ovädret som från början skulle bli som värst under morgondagen. Om det drar igång något eller om det inte blir värre än det som drog förbi igår kväll och under natten till idag. Jag antar att det lär visa sig. Vore ju hur som helst skönt om det blir mindre kvavt imorgon.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home