Monday, January 17, 2022

Få saker gjorda

Otroligt produktiv dag. Inte bara fick jag mycket gjort på jobbet, utan jag har också kommit mig för att boka både vaccintid för tredje dosen och klipptid. Nu ska jag väl bara försöka se till att komma ihåg klipptiden den här gången. Det gick ju si och så med det senaste jag hade en frisörtid bokad. Fortfarande hemskt pinsamt när jag tänker på det. Läste även ut en bok under kvällen.

Tyckte jag att jag låg lite ur fas jobbmässigt inför idag känns det som att jag ligger mer i fas nu. Om jag inte glömt något har jag fyra jobb kvar att göra före deadline, och det borde jag hinna. Det är morgondagen som kan riskera att köra ihop sig en smula då den typ av jobb jag tänkt ägna mig åt då ibland har en tendens att dra ut lite på tiden. Särskilt ett av dem eftersom jag där har lite tunt med idéer på ämne, men det får lösa sig. Press och stress är ju inte sällan de riktigt lyckade (nöd)lösningarnas moder.

Så fick BIK skjuta upp några matcher pga covid i truppen. Ingen jätteskräll, men synd. Man kan ju alltid hoppas att de klarar sig utan att allt för många blir sjuka och att de som blir det klarar sig med lindriga symtom.

På tal om hockey såg jag att de skulle ändra reglerna för publik så att det är 500 per sektion istället för 500 totalt som gäller. Kan bli intressant att se vad det innebär här med tanke på att Nobelhallen nog inte ens under normala omständigheter sväljer 500 pers per sektion. Men gissar spontant på att det kommer innebära samma upplägg som gällt de senaste matcherna. Det tycker jag ändå har funkat bra, särskilt de sista tre matcherna när man haft samma plats varje gång. Har inget emot att fortsätta sitta där tills restriktionerna försvinner och reglerna återgår till det normala.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home