Thursday, January 20, 2022

Närmar sig slutspurt

Späckad jobbdag idag igen. Börjar väl dock bli relativt färdig med det som ska bli gjort för det här numret. Trots att jag var lite trögstartad har jag dock inte behövt tokstressa, vilket är skönt. Nu är det visserligen om inte mycket så i alla fall delvis för att en grej blev inställd och ersatt med en grej över telefon, och att en annan grej som hade kunnat innebära en jämförelsevis lång resa gick att ta över telefon. Där sparades det in en hel del restid.

Hyfsat lugn kväll. Mästerkocken. En film. Behöver inte vara mer avancerat än så. Ska försöka hitta en kvällens franska och få ut helgtipsen på webben. Annika Norlins nya blir tillgänglig på Spotify vid midnatt. Fast vill nog "spara" första lyssningen tills jag fått den fysiska skivan. Gör ofta det när det är en emotsedd platta. Vet inte riktigt varför, men det blir att kännas mer på riktigt på något vis.

Slutspurt mot deadline imorgon då. Sedan helg. Dock ingen deadlinepunsch vid bardisken imorgon, för puben håller januaristängt fram till nästa vecka. Får väl kanske bli en i soffhörnet istället.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home