Thursday, September 15, 2022

Nästa gång är det tävling

Var på hockey ikväll. Sista träningsmatchen. Såg klart mycket bättre ut än de tidigare träningsmatcher jag sett. Överhuvudtaget en roligare match att titta på. Mer intensitet, mer laddning, mer påkopplat som det skulle ha hetat i en pausintervju. Att det sedan trillade in några mål framåt och blev en klar seger gör såklart inte saken sämre, men även oaktat resultatet var det en mer underhållande tillställning än matcherna mot Stjernen och Hästen. Extra gött att det inte bara lossnade lite i målskyttet utan att det också blev två i pp samtidigt som man höll tätt i bp. Och man får väl säga att Åke gjorde en bra match, ett mål och fyra assist är ju lite motsatsen till svaga papper. Kan han bli årets Lilja? Talangen som får sitt definitiva genombrott?

Innan jag gick iväg på hockey har det även i dag varit en dag med fokus på jobb. Inte så mycket skrivande utan mer av den lätt frustrerande fasen vänta på att folk som velat se sina citat ska titta på dem och höra av sig om de tycker något behöver korrigeras. Att vänta på mail som drar ut på tiden och behöva ringa och påminna folk när man helst av allt bara vill få det klart så man kan skicka in texterna är en smula tålamodsprövande.

För övrigt funkade mitt kort idag. Testade både bankomaten och en annan affär än min vanliga Konsum. Alltså antagligen mest kortläsaren som var problemet. Fast det var hög tid att fixa ett nytt kort ändå i och med att chippet inte fungerat sedan i våras. Nu fick jag ju en liten knuff att komma mig för med det.

Får, på tal om hockeyn, bara hoppas att klyschan om att man bör ha ett misslyckat genrep inte stämmer.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home