Monday, December 26, 2022

Städat men sent

Blev alltså en liten utgång i går. Jag och en polare gick till puben och tog några glas, sedan blev vi sittande hos mig och drack lite punsch och lyssnade på Kalle Sändare. Så även om klockan drog i väg (hon var nog lite efter fem när jag kom i säng) blev det förhållandevis städat för att vara juldag. Men det var trevligt. Att jag sedan trots det relativa lugnttagandet var ruskigt trött fram till tidiga eftermiddagen och hade rejäl huvudvärk när jag klev upp hör väl liksom till.

I dag har det alltså varit en lugn dag. Kollade på Anderssonskans Kalle, blev sittande kvar och såg Karl-Bertil-filmen som kom häromåret och nu visades efter den förstnämnda filmen. Inte någon särskild actionfylld annandag alltså. Men skönt att bara ta det lugnt ibland. Särskilt när man varit ute kvällen före. I morgon ytterligare en Anderssonskans Kalle, och så kör det igång med hockey igen efter det korta juluppehållet. Kan nog bli sköj, brukar ju kunna bli rätt bra drag på de här mellandagsmatcherna.

Träffade för ovanlighetens skull ingen gammal bekant på puben i går. Det brukar man ju ofta göra på juldagen, men inte i år. Har väl hamnat i den där åldern då många man känner inte går ut för att de själva fått barn och så. Satt dock en tjej vid ett bord strax intill där vi satt som kändes bekant men som jag för mitt liv inte kunde placera, och som jag fortfarande inte kommit på var jag sett förut. Sådant är fasligt irriterande. Men men, hon kan ju bara ha varit lik någon.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home